ZATERDAG 13 FEBRUARI

De Online PubQuiz van Vastelaovesvereniging De Piëlhaas.

WELKOM BIJ DE PIËLHAAS PUBKWIS

BEDANKT VOOR JE DEELNAME

INSTRUCTIES

Hoe werkt het?

 

De quiz wordt live gepresenteerd via Peel en Maas TV en een live YouTube stream op het kanaal van Peel en Maas TV.

De quiz bestaat uit 66 vragen, verdeeld over 6 rondes van 11 vragen.

De antwoorden op de quizvragen geef je via online antwoordformulieren (voor iedere ronde 1 formulier).

 

 Vooraf aanmelden is niet nodig! 

 

 Meedoen kan pas vanaf 13 februari om 20:00. Je kunt vanaf dan op SPEEL MEE drukken. Je zult een (team)naam en een emailadres moet invullen om mee te kunnen spelen.

Op het moment dat je inlogt zit je in de quizomgeving en is het zaak om hier in te blijven. Elke ronde betreft een pagina gevuld met 11 vragen onder elkaar. Vul hierop alle antwoorden in.

Na vraag 11 van een individuele ronde, klik je op de knop volgende. Hier is een tijdslimiet aan verbonden. Doe dit dus optijd anders telt je score in die ronde niet mee. 

 

Je hebt 60 seconden na het stellen van de laatste vraag van een ronde. Na verzending van een ronde kun je niet meer terug en laadt de online quiz de volgende ronde met 11 vragen.

 


Hoelaat begint de quiz?

 

We beginnen om 20.00 uur de live uitzending

Rond 20.15 uur start de Piëlhaas Pubkwis!


Aandachtspunten en spelregels

 

We hebben deze quiz vrijwillig opgezet. We doen dit voor de fun. Over de uitslag kan niet gecorrespondeerd worden. Per emailadres kun je één keer meedoen (individueel of in een team). Per team vul je één keer de formulieren in


Om deel te kunnen nemen aan de quiz heb je een stabiele internetverbinding nodig. Je hebt twee apparaten nodig (Laptop, iPad of Smartphone). Één apparaat met geluid, om de Youtube livestream te kunnen volgen en één apparaat om de antwoorden in te kunnen vullen.

 

Natuurlijk is het leuk om te winnen, maar het is vooral leuk om mee te doen en eerlijk te spelen. Wij vragen je dan ook om te bouwen op de kennis die je als team hebt… niet op de kennis die je kunt vinden op google. Fair play is ook hier het uitgangspunt!

Deel onze pubkwis
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp